Je verhaal kwijt kunnen op de EO-Jongerendag: “Ik kom mijn vriend brengen” 1

Waarom staat Chatmetchris op de EOJD?

Het team van Chatmetchris staat op de EO-Jongerendag de hele dag klaar via chatgesprekken en face-to-face-gesprekken. Met een gele schoolbus als herkenningspunt wordt iedereen die zijn of haar hart willen luchten, ontvangen.

Chatmetchris biedt mogelijkheid om anoniem te chatten, maar op de EO-Jongerendag kun je – anders dan gewoonlijk – er ook voor kiezen om face-to-face te praten. Dit is waar jongeren de afgelopen editie vaak voor kozen. Je kunt op een laagdrempelige manier het gesprek aangaan over onderwerpen waar je mee zit. Zo kun je je hart luchten over sombere onderwerpen, maar ook over kwesties over zingeving en geloof, verliefdheid en relaties.

Op de EO-Jongerendag weet je: je bent niet alleen. En soms heb je een ander nodig die je een duwtje in de rug geeft, om iets kwijt te kunnen waar je al even mee zit. Op de EOJD is het daarom zo bijzonder dat je ook samen met een vriend naar ons toe mag stappen.

Fun fact: Naast ruimte voor gesprekken, staat er bij Chatmetchris ook altijd een cartoonist die portretten maakt van jongeren.

Waarom staat Chatmetchris op de EOJD?
Je verhaal kwijt kunnen op de EO-Jongerendag: “Ik kom mijn vriend brengen” 2

Behoefte aan meer sfeerimpressies van de EOJD? Bekijk hier de aftermovie van 2024:

Wil je graag anoniem je verhaal kwijt?
Je kunt altijd terecht bij de chat!

Scroll naar boven