Puberteit

Ja, ik wil een donatie doen

Onze bankgegevens

Wil je jouw gift liever handmatig overmaken? Dat kan via onderstaande gegevens.

Bankrekening: NL33 INGB 0000 0031 12 (t.n.v. Stichting Chris en Voorkom) 

Collecteren als kerk >

BIC-code: INGBNL2A 
RSIN: 850089104 
KvK: 51593823 

Geef, zodat jongeren hun verhaal kwijt kunnen

Om kinderen en jongeren sterk te maken, hebben we jouw hulp hard nodig! Chris en Voorkom spreekt ze via de chat, in kerken en op scholen. Daarnaast geven we cursussen kinder- en tienerpastoraat in kerken. Kunnen we op jouw steun rekenen?

Chat

Het is van groot belang dat er aandacht is voor jongeren die worstelen met vragen en hun hart willen luchten. Van geloofsvragen tot seksueel misbruik, van verliefdheid tot gedachten aan de dood, jongeren kunnen met alles terecht bij onze chat. Praten helpt! Een luisterend oor is wat deze jongeren zó hard nodig hebben. Het anonieme contact tussen jongeren en onze coaches, loopt via een beveiligd berichtensysteem. Dit systeem is cruciaal voor deze laagdrempelige vorm van hulp. Het voldoet aan alle regelgeving en is daardoor kostbaar. Hiervoor zijn we afhankelijk van giften.

Trainingen

Talloze jongeren groeien op in gebrokenheid. Veel van hen ontdekken dat ze hun pijn kunnen verdoven met alcohol of drugs, door extreem veel te gamen of te scrollen op social media. Het is ons verlangen tieners te behoeden voor deze valkuilen. Tijdens onze trainingen op scholen en in kerken krijgen jongeren de tools om zélf de goede keuzes te maken. Er zijn nog zoveel meer kwetsbare jongeren die deze onmisbare lessen nodig hebben. Met jouw gift zorg je er onder andere voor dat we ook preventielessen kunnen geven in gemeentes waar dit niet wordt vergoed.

Scroll naar boven