Vraag gratis aan: Het interactieve (familie)spel BOND

Vraag gratis aan: Het interactieve (familie)spel BOND

Voor een bonte tijd met elkaar

Speel iedere week een nieuwe únieke challenge of opdracht. Maak het met elkaar zo bont mogelijk! Vraag nu het unieke familiespel BOND gratis aan. Aangeboden door Chris, wat er ook is.  

Kom met elkaar uit de sleur en heb een leuke tijd met elkaar. Het spel bevat vijf categorieën met iedere week een nieuwe challenge of opdracht. Zo luidt een opdracht bijvoorbeeld ‘De Stiekemerd’. Aan het begin van de week trek je allemaal een briefje met de naam van een gezinslid. Die week verras je diegene stiekem. Aan het eind van de week mag iedereen raden wie zijn/haar stiekemerd is.  

Het spel is geschikt voor alle leeftijden. De opdrachtenkaarten kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een jeugdavond. 
Chris heeft hart voor kinderen, jongeren én hun ouders. Met dit spel helpen we jou om verbinding, gezelligheid en quality-time in te plannen!

Chris heeft een anonieme chat, email en telefoon waar jongeren terecht kunnen met hun vragen en problemen. Daarnaast zijn we actief in kerken en op scholen. Een groot gedeelte van ons werk kunnen we enkel doen dankzij giften. Geeft u bij het aanvragen van dit spel een donatie voor ons werk? 

Ik wil het spel BOND aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Door verder te gaan bevestig je dat je het privacy-statement van Chris en Voorkom hebt gelezen en begrepen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven