Webinar voor jeugdleiders en catecheten 1

Webinar voor jeugdleiders en catecheten

Wanneer

12 september 2024    
20:00 - 21:00

Als jeugdleider werk je met hart en ziel aan de invulling van een leuke club- of jeugdverenigingsavond. Je hebt zin om de jongeren van je gemeente weer te ontmoeten. Vandaar dat je het tot in de puntjes hebt voorbereid. Dat verdienen de jongeren ook! Trouwens; je doet het werk met je hart en daarom zoek je het beste voor alle jongeren. Daarom ben je actief in het jeugdwerk in je gemeente.

De smalltalk met de jongeren gaat je prima af, je hebt het gezellig. Soms wil je wat meer de diepte in en dat is lastig! Helemaal als je een thema behandeld waarvan jij misschien vooraf wel dacht dat het echt interessant zou zijn voor de jongeren van je club of jeugdvereniging.
Het blijkt anders te lopen. Je moet de jongeren veel bij de les roepen en corrigeren. En na een tijdje zijn ze helemaal afgehaakt. Zou deze generatie jongeren zich niet meer kunnen focussen?

Dit is precies waar het webinar voor jeugdleiders en catecheten over gaat. Kinderen- en tieners waarvan de spanningsboog kort is. Hoe vang je de focus van de jongeren?
En hoe zorg je dat ze betrokkenheid tonen?

Je krijgt inzicht in het tienerbrein en je weet hoe je dit kunt gebruiken om tieners actief te betrekken bij de jeugdavonden.
Je leert het brein van tieners te activeren waardoor het lukt om het thema verder in te duiken en te verdiepen.

Tijdens interactieve webinar voor jeugdleiders en catecheten nemen we je mee hoe je kinderen- en tieners betrokken houdt bij het thema wat jij zo zorgvuldig hebt voorbereid.
Het webinar is een aanrader voor iedereen die actief is binnen het jeugdwerk.

Het webinar voor jeugdleiders en catecheten vindt donderdag 12 september 2024 plaats van 20.00 – 21.00 uur.

Webinar voor jeugdleiders en catecheten

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Nieuwsbrief

Door verder te gaan bevestig je dat je het privacy-statement van Chris en Voorkom hebt gelezen en begrepen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven