Disclaimer

Stichting Chris en Voorkom wil zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor kinderen en jongeren. Je kunt contact met Chris opnemen via chat, mail of telefoon. Stichting Chris en Voorkom gaat uiterst vertrouwelijk om met de gesprekken die binnen de chat, telefoon of mail gevoerd worden.

Stichting Chris en Voorkom wil kinderen en jongeren inspireren en stimuleren tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Dat is het uitgangspunt bij alle gesprekken. Keuzes en acties n.a.v. het contact met Chris, zijn en blijven de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer. Stichting Chris en Voorkom kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Stichting Chris en Voorkom bewaart de inhoud van de chat en mailcontacten zes maanden. Daarna wordt de inhoud van de gesprekken verwijderd en worden de gesprekken geanonimiseerd voor het opleiden en coachen van de medewerkers. Privé-gegevens, persoonlijke informatie of persoonsgegevens worden vanzelfsprekend nooit gedeeld of openbaar gemaakt (tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor gegeven is).

Scroll naar boven