Vrijwillige co-trainer LEV!

Vrijwillige co-trainer LEV!

Heb je een hart voor jongeren en wil je werken bij Chris en Voorkom? We zoeken vrijwilligers bij de LEV weerbaarheidstraining.  

Bij Chris en Voorkom zijn veel vrijwilligers aan het werk. Achter de chat en voor de klas. We zijn dankbaar dat er zoveel vrijwilligers meedragen in de zorg die wij hebben voor jongeren. Maar nu zoeken we een vrijwilliger die een beetje voor ons zorgt: dingen op kantoor regelt, materialen klaarmaakt voor de trainers, contact onderhouden met de vrijwilligers… 

Onze visie

Chris en Voorkom maakt kinderen en jongeren sterk door het bieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s op scholen, kerken en verenigingen, het bieden van een luisterend oor via anonieme telefoon, chat en mail, en het bieden van deskundigheidsbevordering aan pastorale jeugdmedewerkers, leerkrachten en jeugdzorgprofessionals. 

LEV! Weerbaarheidstrainingen 

LEV is het unieke weerbaarheidsproject van Chris en Voorkom. Met LEV! willen we jongeren helpen stevig op hun benen te staan in een wereld waar zoveel keuzemogelijkheden zijn en waar zoveel op hen afkomt. 
LEV2go is een tweedaags weerbaarheidsprogramma dat jongeren uitdaagt om na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze naartoe willen. Het laat jongeren ervaren dat ze kostbaar zijn, en anderen ook! Vanuit die overtuiging ontdekken ze waardevolle principes en krijgen ze praktische tips op terreinen als media, gamen, risicogedrag, grenzen en vriendschappen. 
Jongeren worden door middel van actieve werkvormen gestimuleerd om gezonde keuzes te maken. 

Co-trainer LEV! 

Een co-trainer staat naast een geprofessionaliseerde trainer. De kracht van de co-trainer is om tijdens de training leerlingen te ondersteunen bij de opdrachten die zij uitvoeren. Als co-trainer voer je individuele gesprekken met leerlingen, geef je instructies aan kleine groepen jongeren en zorg je samen met de trainer voor een goed verloop van het weerbaarheidsprogramma. 

Het co-trainer profiel: 

  • Je hebt affiniteit met kinderen, tieners en jongeren; 
  • Je kent de leefwereld van kinderen en jongeren en spreekt hun ‘taal’; 
  • Je leeft met de Here God en bent actief lid van een kerkelijke gemeente; 
  • Je bent minimaal 21 jaar. 

Geïnteresseerd? 

Voldoe jij aan ons profiel? Dan willen wij graag met jou in contact komen! 

We vragen om je CV. (persoonlijke gegevens) en een motivatiebrief op te sturen naar personeelszaken@chrisvoorkom.nl.  
Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Mail dan naar info@chrisvoorkom.nl.  

Scroll naar boven